Oldalak

11. A bolgár lányok

Most engedd meg, hogy beszéljek egy kicsit neked a bolgár lányokról. Öt nő, öt különböző életkorban. Öt különböző személyiség. Öt különböző egyéniség ….  mint egy virág öt különböző színű szirma … Egyetlen dolog volt közös bennük. Amikor nem-et mondtak igen-t intettek, és fordítva… teljesen megzavarodtunk. … és ők is … de a közös dolgok, közös „nyavalyák”, közös örömök és sikerek, „összehoztak minket” …

Közös unatkozások az ügynökségen, a Pomigliano-i utazások… a városi bliccelések… a piaci vásárlások… közös játékok… stb. ... és természetesen az, hogy Nápoly rejtelmeibe nekünk kellett őket bevezetni, mint ahogyan annak idején megérkezésünkkor kedves magyar kolléganőnk tette velünk.




Természetesen nápolyi kalandunk után mindannyian szétszóródtak Olaszországban, egyetlen lány volt csak, akivel utána közelebbi kapcsolatba kerültünk - nevezhetem barátságnak.

Angelina, rendkívül öntudatos, és céltudatos, de mindezt a maga nagyon szerény módján... fantasztikus "ötvözete" ezeknek a kiváló tulajdonságoknak. ... persze ha figyelmen kívül hagyjuk ezt a kalapos tehenet ... :)))

Előző bejegyzés                            Következő bejegyzés